2018-08-23 15:21
Palloilu

Salibandyvuorojen aloitus ja ohjaajan / valmentajan esittely

Moi!

Ensin lyhyt esittely itsestäni.

Eli olen Esa Kekkonen, toimin ohjaajana ja päävastuullisena VeVe:n salibandyjaoksessa (joka on osa VeVe palloilua, jota vetää Tom Malmström).

Olen itse ollut salibandyssä maalivahtina noin 14 vuotta ja valmentajana vajaa 3 vuotta (M-Team:ssa Helsingissä 09/10 syntyneille sekä maalivahtivalmennusta F-B junnuille).

Asun Veikkolassa tuijatiellä, olen 39 vuotias IT-alalla päiväduunia tekevä insinööri. (Älkää pitäkö sitä minua vastaan :) )

Löysin VeVe:n salibandypuolen sosiaalisen median avulla, M-Team:in valmennus alkoi käydä logistisesti haasteelliseksi vaihdettuani työpaikkaa.

Tämän syksyn vuoroista:

Sain seuraavan ilmoituksen alkamisajoista:

"Ryhmäliikunta, palloilu ja lastenliikunta aloittavat syyskauden syyskuun alussa** 3.9. alkaen*. Veikkolan koulu ja Vuorenmäen koulu ovat ilmoittaneet, että vasta *maanantaina 3.9. **saa mennä sisätiloihin."

Eli ensimmäiset salibandyvuorot ovat siis maanantaina 3.9.2018 alkava ++Aikuisten salibandy, 15v ja vanhemmat++ ja 8.9.2018 alkavat ++Perhesalibandy 3-5 ja 6-9 -vuotiaille lapsille **++ja ++Salibandy 10-14 vuotiaat.**++

Huomioikaa siis, että 1.9.2018 ei vielä päästä koulun saliin, joten vuoroa ei myöskään silloin ole.

Lisäksi itselläni on tuolloin 8.9. jo alkuvuodesta sovittu meno ja en kerkeä ihan alkuun tuohon 3-5 ja 6-9 vuotiaiden vuorolle mukaan. Koitan olla paikalla mahdollisimman pian!

Muuta vuoroista:

Pääasia vuoroilla on salibandyn pelaaminen, mutta lajitaitojen kerryttäminen parantaa aina pelejä, joten otamme erilaisia harjoitteita osan harjoitusajasta.

Ensimmäisillä kerroilla noin puolet ajasta pelataan. Katsotaan sitten tilanteen mukaan, lisäämmekö harjoitusten vai pelin osuutta / viikko.

Ottakaa yhteyttä missä vaan salibandyyn tai vuoroihin liittyvissä asioissa.

Yhteystiedot löytyvät: https://www.veve.net/246

Terveisin,

Esa Kekkonen, VeVe Salibandy ohjaaja / valmentaja